onsdag 8 september 2010

[busens stora firande]

{ nyinflyttad ! }

Oj vilket firande vi har haft idag!
Busen blev firad ordentligt idag på morgonen av oss i familjen. Sång & paket i massor. Storebro var väldigt hjälpsam med att öppna paketen och Busen tjöt av glädje och klappade händernaav stor glädje över alla fina saker han fick. Vilken lycka att se sin lilla två åring fira sin dag! Han älskade det!

Vi var sedan med på dagis-samlingen idag. Busen blev firad av sina kommande dagis-kompisar och sin stolta {men ack så avundsjuka - inte lätt att inte vara den i strålkastarljuset.} storebror. Väldigt mysigt! Jag och Busen sa hej efter lite lek ute på gården och gick sedan hem för att fixa ett par saker. Det var strålande solsken så vi bestämde oss för att ta en prommenad ner till stan. Vi gick till Party-affären och köpte saker till hej-då-påsarna & spidermantallrikar {Busens eget val!}. Ner på Hötorget där vi köpte diverse mums till föräldrarna - italienska plock & ett par flaskor bubbel. Som min väninna Maraya sa: I Danmark firar man även föräldrarna till att ens barn fyller år: Så ... skumpa it is!

{ monster tårtan - eller kanske snarare filurer }

Busen vilar och jag röjer i köket. Fixar Monster-Tårtan! Hahaha! Filurerna som tittar upp ur tårtan skulle föreställa monster - kanske inte såg ut som monster, men shit vad kul den ser ut! Som små filurer som sticker upp ur tårtan. Hahahaha! Japp, Rex { the dino } ser lite sugen ut på den i bakgrunden ...

Vi hämtade hem Storebror och sedan kunde partyt börja. Fru Tandläkare med F & F, Fru R med bästis-Axel och Fru Granne med Prinsessan Maya och LillNoah kom. Även Maken kom hem tidigt för att vara med och fira. Och det blev en härlig eftermiddag ute på gården i strålande solsken med tårta, paket i massor, chit-chat för mammorna, skumpa, italiensk plockmat och massa lek. Och gå-hem-påsarna blev en hit!

Busen säger:
- Tack snälla Famo för nyckelpigan och den roliga boken!
- Tack snälla GammelEva för pengarna som kom på posten!
- Tack snälla Maya & Noah för den coola drakmössan! Grrrrrr ... !
- Tack snälla Lisa & Moster för den stooooooooa takton! Och för badkritorna! Och tack till momo & mofa också!
- Tack snälla Nilsen för den fina Röda bilen, paraplyet, Dinosarien Rex och brandkårsgaraget!
- Tack snälla Axel för den coola Bob-tishan!
- Tack snälla F & F för min fina blå mössa och badfisken!

Nu sover Busen och hans storebror sött. Mycket nöjda kids!
Maken är mindre nöjd - måste jobba hela kvällen.
Jag softar framför strunt på tv:n. Mmmm ...

Imorgon kommer momo!

1 kommentar:

  1. Vilken härlig födelsedag och vilken fin tårta!

    //Lotta

    SvaraRadera