måndag 2 augusti 2010

[hoppala]

Nu har det varit riktigt dåligt med inlägg den här veckan.

Vad har hänt sedan sist.
Makens familj på besök i söndags.
Mycket trevligt, speciellt eftersom vädret sprack upp och gav oss strålande sol.

Maken jobbade hemifrån i måndags {ja, från stugan}. Det blev en så fin dag. Solsken & varmt så han och Fam Sommarbesök-varje-år tog en tur med barnen till sundet för glass.

I tisdags lekte vi med Fam Sommarbesök-varje-år på stranden, efter att vi på förmiddagen hade cyklat rundan i reservatet. Maken blev sen från jobbet. Dagen gick fort.

I onsdags var vädret kanske inte riktigt lika fint, så på förmiddagen höll vi oss inne. Tittade på film och fixade iordning. Konstigt hur snabbt det blir stökigt i en sommarstuga! Sedan kom solen igen. Ljuvliga sol. På eftermiddagen tog vi oss en tur till Sundet, åt pop-up och sedan en cykeltur ner till stranden där Fam Kusin sjösatte sin nya båt {lycka}. Maken kom hem med thai. Myskväll.

Och i torsdags vräkte regnet ner. Men vad gör väl det när man har regnkläder? Jo: på med kläder, ut och cykla i varenda vattenpöl. Och så träffade vi på fina Herr Karl-Oskar.

{ Herr Karl-Oskar }

Vi åkte sedan in till stan, jag & pojkarna. Hann ge LittleSis och Flisan en puss. Sedan kom maken hem och vi bakade pizza - njöt av att vara hemma i lägenheten med ALLA leksaker.

Fredagen började med panik {för min del}! Stökigt, stökigt! Så vi {jag - pojkarna röjde mest ut nytt} städade iordning och så tog vi en tur till Odenplan för att checka in slut-rean. Ett par riktigt fina sandaler i skinn fick följa med hem för halva priset. LittleSis och Flisan mötte oss och så hade vi myslunch. På eftermiddagen åkte vi ner till Makens jobb. Pojkarna skulle vara en stund med honom - jag skulle ta en runda på stan {klipptid fanns så klart inte}. Killarna var over-the-moon-happy & jag likaså. Jag tror inte man kan förstå hur ljuvligt det är att vara ifrån sina barn i bara en timma när man varit hemma med barn de senaste 5 åren. På kvällen grillade vi med LittleSis familj. En tidig kväll. Sedan soffan.

Lördag.
Jag och killarna tog en runda och uträttade ärenden inför kvällen.
Kräftor - check!
Systemet - check!
Blommor - check!
Maken han spelade golf med papporna på dagis han.
Så när han kom hem var det dags för mig att gå. 1 timmas massage på Select Travel. Och wow! Vilken upplevelse! Pat {tjejen som jobbar där} kommer från Six Senses i Thailand och massagen var den mest {bästa!} fantastiska jag någonsin fått. Kan rekommenderas!
Hem i Pride-Festivalens kommunikations problems trafik. Snabbt in i duschen och så piffa.
Kräftskiva hos Familjen Fabrik på granngården. Fixade barnvakten med Babywatchern. Prima!

{ kräftskiva hof Fam Fabrik - oooh så trevligt }

Söndag = trötta!

Idag {måndag} ... ärenden. Sedan MOT STUGAN och en rad sociala events där ute. Yummie!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar