tisdag 6 juli 2010

{ vackert med all sommar-grönska ... }

Idag ska vi njuta av en halv dag i stugan innan vi åker in ett par dagar till stan. Jag har ett par ärenden att fixa nämligen ...

Jag berättade inte vad som hände förra veckan. En 'katastrof'! Min iPhone crashade - hela glaset exploderade! Jamen herre gud! Ett par tårar {telefonen var ju bara 3 veckor typ}, ett par samtal till Telia & försäkringsbolaget och så 1200 fattigare och nu får jag en helt ny telefon. Allt bra igen!

Jag måste även leta upp ett par garderober hit ut till stugan. Kläder ligger fortfarande nerpackade i resväskorna och det ser allmänt stökigt ut. Jag har hela tiden sagt att inga mer saker från IKEA nu - men jag hinner ju aldrig runt på loppisar eller blocket-knarka, för att leta upp de där härligt slitna och fina klädskåpen som jag vill måla vit-vita. Så nu funderar jag på den här. Och kanske den här också ... Synd bara att de inte är vita. Men allt annat är ju i o f vitt här ute så ... Så kanske att det blir 'ännu' en resa till IKEA.

Mamma & pappa ska också in till stan för att mysa lite med lilla Flisan {shit vad söt hon är! och liten ... men oooh vad hon mullar på sig den lilla mat-grisen. Lisa-Fisa. Redan 1 månad. Snart kan jag nog 'passa henne' länge ... och snart kanske jag & Littlesis kan ut och käka en kväll ... yeah!}. Sedan drar de vidare hemåt småland för att sedan åka mot Västkusten och uppleva 'den andra skärgården'. Vi kommer sakna dem - åh, så tomt det kommer bli. MEN snart kommer nya gäster ... Välkomna!

Oh - vilken  dag vi hade igår. Magisk! Lek på stranden på förmiddagen. Lugnt häng hemma en stund. Maken tvättade bilarna {igen!}. Framåt eftermiddagen tog vi båten ut till 'våra klippor'. Och herre gud så underbart det var! Så soligt, vackert, vattnet varmt, barnen kastar stenar från klipporna och maken & Nilsen gick på skattjakt. Maken snygg i sina nya födelsedags-R-Bs. Sedan pizza-middag med efterföljande M-Schwisch! Nästa år smäller det för maken - 4.0. Oh my!

2 kommentarer:

 1. jag tycker de är superfina de där skåpen, vill du inte ha svarta så finns det ju ett stort rött med glasdörrar..i typ samma stil som det andra du visade...kolla på det...skulle vara superfint!

  Ses nästa vecka hoppas jag!

  SvaraRadera
 2. jag tror jag bestämt mig för att slå till på båda skåpen OCH den där fina himmelsängen som de har - mmm ... och så ska jag sy vita skira gardiner och hänga i den så att jag och maken får lite avskärmat i sovrummet. kanske ... !

  och ja. ses gärna nästa vecka. är det då ni är på sandhamn? hur & när? känns som om maken & mr make inte bestämt nå´t än va?

  har ni det bra här hemma?

  vi kommer nog i början av oktober till er? om vi får? tar en höst-usa-resa i år igen ... til er, boston, long island etc ...

  SvaraRadera