måndag 19 juli 2010

{ båt tokig }

{ så vackert }

{ barn i oranga flytvästar - finns det något mer somrigt ... }

Lagom till lunch i lördags kom fina Fru Tandläkare med familj ut. Stor glädje. Nilsen och Fransen är födda med bara en veckas mellanrum och papporna hamnade därför i samma "pappa-grupp". Vi blev bra vänner och nu har det blivit en kär tradition att de kommer ut några dagar varje sommar hit till oss på ön. Vi har så najst tillsammans och barnen har så kul. Nu skulle de till Mallis så de hann inte stanna mer än ett par dagar denna sommar. Vi metade abborrrar, lekte Star Wars, badade och åt glass i sundet. Välkomna hit snart igen!

När de åkt igår sprack solen fram bakom de grå moln som vilat över ön i dagarna två {1 mm regn fick vi!}. Vi skyndade oss ner till båten och åkte ut till vår baddö. Underbart! Vinden la sig, solen varm och vi badade som sjutton. Nilsen hoppade från båten, jag badade länge och sedan njöt vi. Lilla familjen! LOVE it!

Idag jobbar maken hemifrån. Jag & kidsen drog till torget och käkade glass och handlade lite. Nu vilar busen och de andra två tvättar bilarna. Snart dags för bad på badön igen. Swisch-swosch med båten.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar