måndag 28 juni 2010

[I {heart} summer]

{ we heart bika }

Ooooh vad jag älskar sommaren!
Tänk vad vi har det bra som har detta ljuvliga ställe på ön!
Vi har nu mer eller mindre flyttat ut hit. Maken har köpt vår 'andra bil' {japp, Mrs Spenderamera - han är lycklig trots att det inte blev en porsche just nu ...} så han pendlar in till stan. Han har redan stor ångest över att jobba. Jag visste det! Haha!

Mamma och pappa {som har semester} bestämde sig för att stanna ett tag här hos oss. Härligt med sällskap. Och barnen älskar det. LittleSis, T & Fisan åkte in till stan i lördags. Dem träffar vi kanske i veckan igen. Lill-Fisan ... mysigt med bebisar.

Igår röjde vi ur garaget. O.M.G! Så mycket bröte & skit vi har haft där. Det har liksom blivit lite av ett avlastningsställe för allt som vi inte riktigt vet var vi ska ha det. Samt alla saker som den förra ägaren lämnade efter sig { och han hade mååånga verktyg av de konstigaste slagen. han byggde stugan själv så han var en händig man}. Nu har vi slängt, rensat ut, organiserat och lagt prydligt, dammsugit in i minsta vrå, lagt ut plastmattor - så nu är garaget SÅ fint.Var tvungen att gå ut och titta flera gånger. Och tvättmaskinen. Oh I love it!

Sedan har lilla familjen fått en ny eftermiddags/kvälls aktivitet! Vi ger oss alla ut på bikes. Sedan bikar vi fort-fort-fort, över stock & sten ... haha! Grannarna här ute måste skratta ihjäl sig när de ser oss i skock flyga fram med varsitt barn på pakethållaren. Och så mamma och pappa också ... som yra höns, skrattandes och hojtandes. Fort-fort-fort!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar