onsdag 21 april 2010

[tjingelingeling]

I heart the ocean!

Igår efter att vi fick veta att vi blir kvar här på Mauritius ett tag så släppte stressen och nu chillar vi bara igen. Även om jag stressar till mig lite ibland ... ni vet - ullekanelbulle i ett nötskal.

Vi har tillbringat hela förmiddagen borta vid poolen, soligt & varmt och bara underbart. Jag vet, jag har skrivit det FÖR många gånger nu, men herre gud vilket underbart ställe det här är ... Önskar att ALLA kunde få chansen att åka hit och softa upp själen en smula.

Plötsligt får vi ett samtal från vår resebyrå som säger att om vi vill kan vi kasta oss i en taxi NU på studsen och åka med 4-flighten idag. Då skulle vi landa vid 2 på morgonen i London, vänta 6 timmar tills flighten mot Stockholm går (OM den går)- med 2 små barn - jamen troooooligt! NOT! Så vi undrade sedan när vi kommer få flyga om vi inte tar denna chansen. Svaret: Troligen på måndag kväll. Måndag kväll! Om en vecka typ ... Det kan dock dyka upp något innan dess, men troligen inte. Spännande!

Efter lunchen tog jag & Nilsen en taxi till närmsta supermarket. Och halleluja - vilket fantastiskt ställe! (ja, alltså det var en liten plutt affär med bara de allra nödvändigaste sakerna men eftersom vi bott på ett resort de senaste 2 veckorna känndes det som jaá, helt super). Jag & Nils gick och jublade över sakerna vi såg. Kakor, kex, dricka, godis, balsam (till mitt risburr), roliga målar-böcker, glass ... massor! Nu är vi hemma igen, Busen vaknat och vi njuter av allt go-go. Poolen here we come, sugarloaded!

2 kommentarer:

  1. haha tre veckor i paradiset...jo man tackar. somliga har det bra...haha...men det är ni värda efter alla sjukor!

    Njut av solen o havet o glassen o familjen o livet!

    KRAMEN

    SvaraRadera
  2. Lotta: Visst är det synd om oss? ;)

    SvaraRadera