måndag 19 april 2010

[filmer]


En annan sak som jag gillar massvis när vi är på semester är att jag & maken, efter att barnen somnat in, kryper ihop och kollar en massa filmer tillsammans. Två flugor i en smäll. Det är mysigt att sitta nära maken och det är kul att äntligen se de filmer som annars aldrig orkar titta på hemma i vardagen. Jag älskar det!

Den här resan har vi hunnit se några riktigt bra filmer (och några sämre):
- 500 days of Summer
- Sherlocks Holmes
- Law abiding citizen
- The blind side
- Zack & Miri makes a porno
- All about Steve
- 5 min av 'Bruno' (OMG!!!)
- The September Issue

'500 days of Summer' gillade jag massvis - för den var inte som alla andra filmer samt att det var en massa bra musik i den. Sök efter den på Spotify! Zooey Deschanel is a really cool chic!

'Law abiding citizen' - O.M.G - så välgjord! Spännande, läskig så man håller på att sk**a på sig & en riktigt bra story.

'The September Issue' - well, what can I say. Jag älskar mode, kläder & färgstarka personer. Så det var en ulle-kanel-bulle-rulle ... Gillade inte Anna W - men däremot deras fashion editor, I adore. Vilken underbar kvinna!

'Sherlock Holmes' - helt ok. Det var kul att se Robert Downy Jr igen. Det var ett tag sedan. He's gooood! Och Judd Law... mmm ...

'Bruno' - vi var tvungna att stänga av efter 5 minuter för den rullen är ju helt twisted! W.T.F!!! Han den där Sacha måste ha en skruv lös.

'The blind side'  - Sandra Bullock at her best! "Ompa lompa there ..." En mycket bra & rörande film. Jag blev så berörd. Hur olika alla människor i ett och samma land har det. Beskriver väl USA som det är ... känns det som. Sandra var kul i 'All about Steve' också. Ingen #1 film, men kul.

Ikväll ska vi nog se 'The International'. Dags att plocka fram kudden att gömma sig bakom kanske.

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Har tagit en titt på din blogg igen. Har nämligen en del tid att sitta vid datorn... Jag sitter fast i Atlanta sedan i torsdags em. Skulle flyga hem ifrån Los Angeles och fick via sms hemifrån reda på att vulkanen levde rövare. Åkte till flygplatsen å fick beskedet att Katrup var öppet. Men när vi kom till Atlanta för vår mellanlandning var flighten inställd.....
  Hade vi vetat innan vi åkte från LA vad som skulle hända hade vi stannat på västkusten hos våra vänner. Ist sitter vi på ett hotell där kostnaderna tickar iväg och vet inte om vi kanske, kanske, kan få lyfta imon kväll. Hoppas!
  Jag håller tummarna för att ni oxå ska kunna lyfta som det är tänkt.
  Kram Cicci

  SvaraRadera
 2. Cissi-vännen: Men shiiit vad trist! Det är vår mradröm också ... att de skickar iväg oss och så visar det sig att vi måste landa någonstans och blir fast på en flygplats med 2 kids. KUL på hjul liksom.

  Här på Hotel Paradis lider det verkligen INGEN nöd på oss.Herre gud! Det här hotellet är verkligen PARADISET! Så lovely!

  Nu håller jag tummarna för er att ni får börja flyga hemåt idag. Verkar ju som om Arlanda är öppnad, heja er!

  Vi blir kvar verkar det som. Jaja, det enda som känns lite tungt är att vällingen börjar ta slut och att man inte vet när man kommer komma hem. ATT man kommer hem är väl klart, men NÄR?

  Vi hörs väl hemma. Kramar,
  lilla u

  SvaraRadera