måndag 4 januari 2010

[nytt]

Little sis och jag har spenderat förmiddagen nere på stan. Det var så skönt & trevligt! Att få hänga med little sis är alltid skoj. Och det var så fint & vackert väder OCH så lite folk på stan. Lovely! Och jag fick med mig några riktigt fina rea-köp från absoluta favorit butiken Mathilde. Allt från Hunky Dory, t ex koftan på bilden. Och till halva priset, great! TYVÄRR fanns inte 'min' kavaj som jag så gärna vill ha. Slut i xs överallt. Hmpf! Hur ska jag få tag i den nu? Leta, leta, leta. Hittar någon den, hojta till!

Det är underbart att vara med sina barn så mycket som jag är, men det är också underbart att få vara lite för sig själv ibland. Bara vara. Och extra kul är det om Littlesis är med, att  babbla, shoppa, äta middag, dricka vin ... bara vi! Ja, det är underbart att få ha sin egen tid ibland och bara vara jag - JAG! Nu har jag varit tillsammans med mina barn varje dag sedan början av december och nu idag var det därför underbart lovely att bara få gå ut, stänga dörren och lulla på för sig själv. Göra något för mig själv.Ska försöka fixa en klipptid också nu medan maken är ledig. Jag ser ut som ett troll (Nilsen sa att jag är fin när jag ser ut som ett troll! Hmm ...) Och den 12:e ska jag på Sturebadet för en 1,5 timmas behandling. Can't wait. Det är maken som bjudit mig på detta. Vilken man jag har! Han tycker att jag är värd det ... LOVE!

Nu vilar vi. Nils spelar lite datorspel, jag webbar & maken fixar jobb. BosseBus mår inte så bra, förkyld som 17, snorig & hostar, febrig. Plutten! Vi funderar sedan på att lägga honom i vagnen och gå och åka racer i Hagaparken med deras nya snowracer. Och ikväll ska vi äta fina fisken & scallops som maken just varit och inhandlat på Melanders Fisk. Gott!

Och på måndag börjar mitt nya liv. På riktigt! Alltså på riktigt denna gången. Jag ska börja äta hälsosamt, dricka mycket vatten och träna regelbundet. Och mer egen tid till mig. Jag tror på det själv i alla fall. Ja, i alla fall ett tag till --- tills jag måste ta tag i det på måndag. Pepp, pepp, pepp! Nytt år - nytt liv!

2 kommentarer:

  1. vad kostade den koftan...har spanat på den...undrar om den finns kvar i Medium...kanske du kan köpa...pleeeease

    SvaraRadera
  2. Tjingeling! Den fanns tyvärr inte kvar i fler storlekar. Tjejen hängde precis ut denna som jag hittade i xs (liten i storlek tillskillnad mot allt annat HD har). Kollade även NK men fanns inte där heller. Jag betalade 1000 sek för den, på 50%. OM jag hittar en i M så köper jag den åt dig. Ibland dyker det ju upp en udda i efterhand ... Lovar hålla utkik. Den är fin, eller hur?

    SvaraRadera