onsdag 30 december 2009

[svullen, rinniga ögon, kli, attjo, porsit, snörvel]

... så blev lilla Nilsen igår.

Vi började dagen med ett besök på stadens fab badhus - alltid lika härligt (fast jag hatar badhus! allt detta ludd på blöta golv, uuuurgh!). BosseBus älskar äventyrsdelen och Nilsen simmar för fullt med sin simväst i stora bassängen. Så kul, de älskar badet båda två. Bosse trodde han skulle få bada i badkaret här hemma, så han blev lite arg när vi packade in oss i bilen - men blev desto gladare när vi kom in i simhuset och hela stället var en vattenpool! Littlesis var ju verkligen snygg i sin 'gamla' bikini a la 80-tal!

Hem och åt lunch, tog adjö av littlesis och T som skulle vidare mot Skåne. Vi andra vilade efter lunch - jag & Nilsen spelade lite spel och kollade webben. Nu ska vi dansa till Spotify! Fågeldansen! Hahaha! Sedan när Bosse vaknade åkte vi upp till min Bästis och hennes 2 kids. Jättemysigt att ses och få se deras fina, nytillbyggda hus. Det bjöds på semlor och vi riktigt myste medan barnen lekte väldigt bra tillsammans. Kurragömma, sedan med bilar och med diverse djur. Plötsligt hör jag Nilsen börja harkla sig och fräsa mycket och han tittar upp: ögonen är svullna, ansiktet är svullet, rött och prickigt - och han ser helt förstörd ut. Allergisk reaktion på något - och det blir bara sämre och sämre. Vi bestämde oss för att röra oss hemåt direkt. Snörpet slut på den trevliga träffen. Men på vägen hem i bilen blir det värre så vi kör direkt mot akuten. Jaha, och där blev vi sittandes i 2 timmar. Nämen åh! Lill-Nilsen! Han fick akut medicin och blev på bara några minuter mycket bättre. Så skönt! Det visade sig dessutom att han har lite bronkit. Jahapp! Det förklarar den djupa hostan, som så klart inte blev bättre av en allergisk reaktion. Hemma härjde BosseBus med momo & mofa - the little huligan ... Hjärtat!

Idag är vi alla glada att Nilsen mår prima igen, efetr ännu lite mer medicin. Så nu blir det inga mer nötter och inga mer katter! Ja glömde skriva det, Bästisen har 2 fina raskatter. Allergi är INTE kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar