tisdag 1 december 2009

Nya rutiner = lugn vecka!

Vi håller på att introducera lite nya sovrutiner för lille BosseBus denna veckan och därför 'tar jag det lugnt' och är hemma ganska mycket. Han ska lära sig att sova bara en gång per dag och inte hatten-fnatt sova 2 gånger. Jag vet - det är sent för barn i hans ålder sover ju så tidigt. Men så är det i alla fall! Ganska skönt faktiskt, att inte flänga & hänga överallt. Detta innebär också att jag får ganska mycket egen tid i soffan med datorn så nu har jag avverkat en lååång tid framför Anthropologies hemsida och bara gottat mig åt alla dessa fantastiska saker de säljer. De som arbetar där som inköpare are genious! TUR att jag inte bor i USA för då hade jag nog shoppat ihjäl mig - men synd också för det är ett sånt lyckopiller att gå och strosa i deras coola butiker. Lyckosa dig Lycko-Lotta som har en 'just-down-the-road'!

Hittade bl a detta vackra smyckeshängare. VILL HA!

Jag har även fått till en del saker här hemma som vi tänkt göra länge. Som att sätta upp tavellister på den vita, tomma väggen i köket. Check! Nu är det gjort och det blev kanoners. Nu måste jag bara få till lite foton/bilder till svartvitt och framkalla dem - och så har en del fina inköp från Antro hittat upp på hyllorna. Lite personligt och hemtrevligt blev det. Dessutom har jag börjat röja i lådor & skåp för att arkivera dem till vinden. Jeeeze - vi har räkningar, skattemyndighetspapper, bilpapper, lägenhetspapper, stugpapper upp över öronen i våra lådor och skåp - säkert sedan vi flyttade ihop för sådär 10 år sedan. Ohlala! Det är mycket papper & pärmar det vill jag lova. Det papperslösa samhället, what is that? Sparar ni på sånt? eller ska man kanske bara rensa och kasta? Och så har vi en miljaaaaard cdskivor & dvd-filmer som min man fått för sig att det är sååå kuuul att ha! Lyssnar vi aldrig på [möjligen jul-skivor & barnskivor] - och hur OFTA kollar man på dvd-filmer som man en gång redan sett? Never-ever! Så de ska nog också arkiveras på vinden idag. Vad mer?

Jooo - ÅNGESTEN framför all ÅNGEST! Julklapparna! De måste ju inhandlas NUUUU! Annars står mand är i skiten 3 dagar innan jul, bland alla andra menlösa & otroligt otrevliga svenska som är så stressade att de blir ännu mer otrevliga för att de inte köpt sina julklappar tidigare. Jag vill verkligen inte hamna där i år. Redan nu i helgen när vi var ute en sväng för att köpa juleljus så fick man smaka på den beska medicinen - de otrevliga svenne-bananarna - en 'dam' som till att börja med 'tyckte med sin blick' och sin sihopsnörpta lilla mun att: '"du lilla vän med barnvagn borde inte vara här inne idag när det är så mycket folk" , för att sedan putta mig i ryggen mig med orden: "Ojdå, du står nog liiite ivägen med den där stora vagnen! Släpp fram mig!". Jaaaa ...  vad säger man? Kanske som min man skulle sagt: Gå hem och få ett li**! [förlåt!] Så alla ni som vill få en klapp av mig: Vad önskar ni er?

Nu ska jag röja! Innan stor-busen ska hämtas. Han övar förfullt på alla luciasånger här hemma. Ena dagen ska han vara stjärngosse, andra dagen tomte. Lutar mest åt tomte nu ... så jag har garderat mig med 2 kompletta outfits. Man vet ju vad som kommer ske - kvällen innan ändrar han sig!

2 kommentarer:

  1. En liten julklapps hint till Mr J...tror att Lilla U behöver komma över till US again...Antro väntar...och väntar....och väntar.....

    KRameliKRam

    SvaraRadera
  2. Go Lotta, Go Lotta, Go Lotta!!!!!

    SvaraRadera