söndag 1 november 2009

Lördag & Klassträff

lördagen sov hela familjen ut, så skönt. Sedan åkte vi ner en sväng på stan för att hitta lördagsgodis och serietidning. Allt var stängt utom Maxi och Roddys. Räckte för oss! Godis och eftermiddags fikabröd. Mmm ... Det var en riktigt vacker och solig höstdag så vi virvlade runt bland lönnlöven innan vi tog oss hem och fick lunchen serverad. Mammas goda mat! Sedan ner till simhuset och deras fantastiska äventyrsbad. Killarna älskar det! Nilsen simmade hela 25 meters bassängen, vilken kille va! (så klart med sin simväst - men ändå). Bosse hoppari vattnet och leker med allt ha hittar. Kul att båda gillar det så mycket!

Hem och fikade med momo & mofa innan vi alla tog en prommenad till kyrkogården för att tända ljus för farfar, gammelmormor & alla andra vackra själar i himlen. Vi tänkte lite extra på er! Brrr ... det var kyligare nu så det var riktigt skönt att komma in igen.

Dags för mig att börja piffa mig. Jag skulle ju på Klassfest med alla mina gamla skolkompisar från lekis och upp till nian. Kvällen blev som förväntat otroligt trevlig och det var så kul att höra hur väl alla mådde och hur alla hade lyckats i livet på olika plan. Peppande! En lyckad kväll! Kolla in alla 'klassisar' - ser lika unga ut än idag - hähä ... (klicka på bilden för att se den i en större storlek). Kom hem runt midnatt. Kröp ner hos en bökig Bosse, stackarn, hans framtänder håller på att växa fram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar