måndag 16 november 2009

Grå MEN mysig helg!

Men shit pommes - HUR är det möjligt att dag efter dag efter dag är så grå och tråkig som det är just nu?! November månad borde strykas ur almenackan! Eller så borde solen hitta hit även under denna trista månad. Jag hade som sagt båda kidsen hemma torsdag fredag eftersom Nilsen fick magproblem - men det märktes in av så mycket. Det övades bokstäver dagarna långa, vi källsorterade, vi var på bibblan (15 böcker konkade vi hem på), vi lämnade kläder till barn som inga har (Statsmissionen) och så fika-mös vi mycket. Bosse tycker att det är kanoners att storebror är hemma. Och Nilsen älskar lillebror - men kan inte riktigt förstå varför han blir ledsen så ofta, de leker ju bara ... hmm ... "Men mamma, varför kommer inte Bosse nu och leker när jag ropar på honom! Mamma, jag vill ju att Bosse ska leka med mig! Kom nu Bosse!" En ihoprullad madrass är så KUL att leka med!

Sedan var det dags för FREDAGSMYS - Maken kom hem med ännu fler belysning från Classe O - My oh my! Och så var det mys i soffan - efter Svenne-fredags-tacco (som barnen inte gillar, sista gången) - Nilsen beställde chokladbollar rullade i karamellströssel. Vilken lycka! Jag & maken slappade i soffan med ett gott rött vin när barnen somnat.

I lördags åkte vi ut till stugan. Belysningen kom upp - och Ett päron till farsa: släng dig i väggen! Nu lyser det där ute! Men J är lite besviken, hade gärna krämat på lite mer! Haha! Efter en eftermiddag utomhus lagade vi en krämig svamprisotto (made with loooove) och mös i soffan inomhus. Kaminen sprakade, ett glas rött, utomhusbelysning i varenda buske & så regnet som smattrade på rutorna. Mysfaktorn = total! I LOVE STUGAN! LOVE, LOVE, LOVE!

Lyckliga vi som är föräldrar till barn som man får väcka klockan haöv 9 en söndagsmorgon! Ute öste regnet ner och brrr ... ingen lust att vara ute alls. Så vi packade ihop oss, åkte in till stan och fick lite gjort här hemma istället. Kidsens rums pimpades med nya tavellister där tavelramar, bokstäver och WallE och Ava huserar. Det blev så fint! Som ett nytt rum, tänk vad saker på väggarna lyfter rummet. LittleSis & T kom ner på middag och så var den helgen slut. Vi började kolla på serien FastForward : WOOOOOW! Vilken tv-serie! Har ni inte sett, se den! Spännande!

Nu: NY VECKA ... och ja, den är grå! What a surprise!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar