lördag 19 september 2009

Tomorrow ...

... åker vi vidare mot Florida, jag & lilla familjen!

MEN Å vad jag/vi kommer sakna härliga familjen S. Verkligen! Vi har fått bo hos dem i deras stora, vackra & otroligt coolt inredda villa i HELA 10 dagar. Det är vad jag kallar gästfrihet! TACK snälla, snälla familjen S för att ni låtit oss bo på er fina vind (som dessutom luktat LAVENDEL - LottaPotta, wow, vad du är göllig!)! MEGA tack! You are awsome, AWSOME! You rock!

Och tack snälla KalasLotta för att du dragit runt mig på alla bra:iga ställen för att shoppa. Jag erkänner, jag var lite seg i början - men well, nu har jag väl gjort ett ganska bra jobb?! Anthropologie har nog ökat sin försäljning avsevärt denna vecka då du & jag hängt där i timmar, jaá TIMMAR! Och jag har älskat varenda sekund - skulle kunna flytta in där, på riktigt! Och hade den där fina fågel-lampan inte varit så jäkla tung hade den följt med mig hem till Sverige på direkten. I LOVE IT! Och den blå jackan - ja, den måste bli min! Anthropologie i Florida kommer nog att få ett & annat besök också ... om J tillåter det, hähä! Kanske tur att Anthro inte finns i Swiiiiden! Men synd som apan är det ändå! All vår shopping tillsammans har varit ett sant nöje LottaPotta! Och vem vet, snart kanske du läser här på min blogg: idag har jag på mig: klänning, leggings & så boots : á la lottapotta. KRAM!

Det har varit så himla najst att hälsa på er. Hoppas vi inte varit i vägen allt för mycket - vi med de två små huliganerna! Vi kommer att sakna er massvis. Och vi kommer säkert att komma tillbaka snart igen och hälsa på - om vi får! Och ni vet att ni är sååå välkomna till oss när ni vill. Vi bor litet, japp, men ni är ändå så ♥-ligt välkomna! Stugan ska vara på topp nästa sommar - nyrenoverad. Kom!

Vi har idag varit iväg och ätit frukost på ett riktigt schysst ställe (ska kolla vad det hette). Nilsen åt waffels, jag granola med färska frukter & yogurth, J en toast av något slag & lillebror han mumsade i sig av alla goda bär som vi andra hade på våra tallrikar. Jag tog så klart en riktigt bamsig caffé latte till det. All Very american. Sedan inom Lohemans igen för att köpa boots till LittleSis - hihi! Och så, oups, hittade jag ett par små sko/boots till mig också. Och sedan inom Wholefoods för att köpa lavendeltvål (I .) och sedan inom Marshalls för en ny resväska. Check, chek, check again! Nu är allt packat. En resväska tyngre! Niiiice!

Ikväll ska vi avnjuta en BBQ på deras veranda och dricka ett gott glas rött. Kanske hinna med lite fnitter framför tv:n en sista kväll. Som sagt, we will miss yá guys! A LOOOOOT!
By the way - BosseBus går nu - riktigt bra! Så coolt! Han har blivit så stor nu, min lilla buppe! Och Nilsen har hänger med de stora grabsen & lilltjejen. Shit vad de har kul tillsammans. Underbart att se

1 kommentar:

 1. Gulliga du..det har verkligen inte varit jobbigt att ha er här - tvärtom, ett nöje. Det flöt på så himla bra och shopping blev du ju riktigt bra på tillslut..alla som går i Shopaholic KalasLottas skola lär sig så småningom..haha.

  Anthro finns bara ett musklick away..du vet adressen haha.

  Ha en underbar tid i Florida, vi kommer att sakna er oxå, vårt hus mår bra av gäster..det blir så tomt annars.

  Vi tog en promenad i skogen med Enzo, sen däckade vi..Tom är hängig (kanske blev för mycket med alla fotbollsgrejer igår), Filip drog på playdate och Franca går och säger allt hon önskar sig till sin fölsis nästa söndag..en häst, en vagn..en docka...bla bla bla.

  JAg ska ställa mig på Mr Smoooooooth ikväll och göra mig redo för morgondagens tennis..japp på´n igen!

  Njut och hör av er så snart ni kan..vill veta allt!

  KRAMELIKRAM

  SvaraRadera