onsdag 16 september 2009

Min man vill flytta till ...

... ett HUGE (HUGE!) mansion vid havet här i Newport. Jaá, han har mer eller mindre redan flyttat in idag. Hahaha, dream on babé! Det vore AWSOME, men jag tror det är lite långt hemifrån att ha ett litet sommar-mansion i Newport.

Vi har haft en sådan underbar dag. Vi strosade runt på förmiddagen, lekte lite i en lekpark, åt en god lunch (en riktig ceasarsallad) och så har jag hunnit shoppa lite på J Crew. Najst! Kom idag ihåg att jag älskar Starbucks Coffe Frapuccino. Yum! Hem och vila en stund och sedan åkte vi på en tour längs havet för att titta på alla FANTASTISKA hus. Jag förstår Jakob - för husen är verkligen WOW, WOW, WOW! Påminner mycket om England ... såklart!
Ikväll har vi njutit av ännu en fab middag på The Mooring - igår nykokt hummer med cornbread (yummie!) och ikväll scallops, shrimps & lobster. Därtill ett glas gott pinot grigio. Vi har det för bra! Barnen är i säng och vi kollar Top Chef.
Imorgon åker vi tillbaks till Familia Kalaslotta. Så najst att hinna umgås några dagar till i W innan vi drar mot Florida för Sol & bad!

1 kommentar:

  1. hm...nu blir man ju väldigt sugen på att åka till Newport..men inte den här helgen..då kommer ju ni "hem".

    Välkomna, ikväll blir det grillad scampisallad...

    SvaraRadera