lördag 22 augusti 2009

Full fart ...

.... hela veckan! Vi har hunnit med både Gröna Lund och Skansen denna veckan. Oj, oj!
I onsdags uträttade vi ärenden på förmiddagen. J & storebror åkte och köpte en ny recordable dvd och en micro till stugan. Jag & Bosse åkte ner på stan för att lämna tillbaka Telia mobilt bredband som var en riktig flopp ute i stugan - vi hade höga förväntningar, men nope, var sämre än 3 som vi har idag. Sedan tog jag en sväng inom Sthm och hittade en sak som jag länge velat köpa men tyckt var för dyra. Dessa:


Förvaring från RICE i form av en Bensinmack. Nu såldes de ut för halva priset - yeah, vilket fynd! Så jag slog till på en stor & en liten. Och de blev så FINA på Nilsens och Bosses rum. Kanon förvaring för alla bilar som de har!Sedan när vi kom hem var det dags att packa ihop oss och åka till Gröna Lund. Oh my! Nils var glad som en hoppande loppa. Hoppade fram och när vi kom fram skrek han av glädje när han såg karusellerna Bosse somnade precis innan vi gick in. Härligt med barns entusiasm! Och BOY vad vi åkte karuseller; Nyckelpigan, Veteranbilar, Trucks, Kärlekstunnel, Merry-goes-round och så om och om och om igen. Nilsen var så lycklig! Ända tills vi kom till barnradiobilarna. Jakob trodde verkligen att ett par centimeter inte skulle spela någon roll så han sa till Nilsen att nu ska du får åka dem - äntligen är du tillräckligt lång. Men inte! 2 cm (MAX) fattades, så Nilsen fick inte åka dem - då var det krokodiltårar som rullade längs killens kinder. Plutten! Men nu har han en förtursbiljett som han kan använda för gratis-åk nästa sommar när han och en kompis kommer. Det ni! Bosse fick åka sin första karusell - Veteranbilarna och Merry-goes-round. GLÄDJE! Sedan dags att åka hem efter 4 timmar på tivoli. Vi blev bjudna på bubbel och gott grillat av Little Sis & T ute på gården; engelska korvar och 'bananpotatis' ... mmmm, man tackar! Mycket trevligt och gott - MYCKET!

I torsdags var det strålande solsken så vi bestämde oss för att 'göra' Skansen denna dag. Vi kom iväg i bra tid och hann se alla roooliga djur. Nilsen tycker MEST bara att karusellerna är roliga - djuren skiter väl han i! BosseBus däremot vaknade upp med ett leende, och ÄLSKADE getterna. Han är fearless! Så cool! Klappade och pekade och gjorde läten åt dem. Lillkillen! Han var i stöten, tyckte det var hur kul som helst. Och glassen, mums vad god! När vi kom hem packade vi och gjorde oss i ordning för att åka ut till stugan dan därpå. Jakob åkte och storhandlade på stora affären och jag tvättade och fixade, lekte med kidsen ute på gården. Var också HELT slut eftersom jag påverkats av TBE sprutan som jag tog i onsdags. Armen värker som apan & jag undrar om vaccinationen kickade igång en förkylning. När Jakob kom hem föreslog jag att vi skulle testa Matvarufabriken - yeah man! Det blev en toppen kväll! Little Sis följde med & barnen skötte sig exemplariskt, maten var superschysst, rekommenderat vinet likaså & servicen trevlig. Jag kan verkligen rekommendera Matvarufabriken i ny regi. Mums! Kul att ha det som sin kvarterskrog

I fredags åkte vi ut till stugan. Underbart! Vi har bara myst denna helgen, njutit av de sista dagarna i frihet! Vi har gått promenader, målat skrindan ill-rosa, lekt med barnen, ätir & druckit gott, njutit av frisk luft. Ja: UNDERBARA stuga! Nu så blir det väl mest bara helger som vi kommer kunna vara där ute. Jag har verkligen ÄLSKAT att tillbringa hela sommaren med familjen i stugan - LOVED IT! LOVED IT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar