torsdag 18 juni 2009

Midsommar på landet! SOMMARLOV! Jippey!

GLAD MIDSOMMAR HELG!
Oj, nu har jag inte skrivit på länge - ska försöka uppdatera vad som hänt denna veckan. När skrev jag sist ... i lördags, just ja, när killarna och jag var själva eftersom J spelade golf. Härligt väder var det - not! Vi mös lite hemma på fm, innan vi tog oss ut med little sis. Vi gick och köpte Slusch åt Nilsen, beställde skum till Cissi och jag handlade lite. Vi gick hem ganska snabbt pga vädret. Sen kom pappa J hem. Vi lagade mat och mös i tvsoffan. I söndags tog vi tag i vårt liv - haha, vi fick upp tavelramar i hallen (som jag samlat ihop från diverse loppisar, affärer och sparat sedan länge), vi städade ur Nilsens garderob (kläder som han vuxit ur), och plockade fram kläder till Bosse, bäddade rent, tvättade och J & N storhandlade. Sedan fick vi värsta rycket och möblerade om i Nilsens rum. Det blev strålande! I söndags kollade jag en film, lånad av Cissi, Bröllopsduellen - what a crap movie! Men mysigt att slappa i soffan framför en rulle dessutom med en efterlängtad Häegen Dazs Cookies & Cream. Mmmm ...
Resten av veckan var stressig - i måndags 'lekte' vi med Anna & Axel. Åt lunch och gick lite ärenden. Handlade superfina klädnypor från Rice, från Artiklar. Vilken bra affär det är! Kollade in grind så att Bosse inte ska trilla ner för trappan i stugan mer ... och köpte smyckesdelar så att jag kunde göra ett halsband till Hanna på Nils dagis. Hon ska sluta - hon lagar maten på Linden - så jag har tillverkat ett halsband till henne som avskedspresent. Det gjorde jag på kvällen - i detta hänger en kniv, en gaffel & en sked och en rosa & ett par turquise stenar. Det blev mycket lyckat, men glömde så klart att fota! Så i tisdags var det Dagisavslutning för Nilsen och alla oss föräldrar. God mat & trevligt att träffas. Hanna blev superglad för halsbandet. KUL! Jag & kidsen stressade runt för att fixa allt inför helgen. Sedan var J på grönan på kvällen med jobbet - men var hemma lagom till Nils sagostund. Jag packade ihop snabbt inför avresan ut till stugan, OCH igår morse åkte vi hit ut. Allt gick smidigt - med stopp på Taylor & Jones (hämtning av korvar), K-rauta och Babyland. STUGAN ÄR SÅ FIN! Wow! Men vi fick börja med en grovrensning och städning! Helt slut ca 3-4 timmar senare åt vi en smaskig middag och duschade i det nya duschutrymmet (wow, så ljust & fint) - sedan somnade kidsen en efter en - och vi dog i soffan framför nya So you think you can dance!

Ny dag - torsdag! Och vi har röjt utomhus. Klippt gräs och momo & mofa har kommit, och senare nu eftermiddag kom även Cissi & T. Lagom till fika. Nu preppas middagen! Lovely! Tött!

Imorgon - MIDSOMMAR!

1 kommentar: