lördag 28 februari 2009

En hel veckas ledighet

HÄRLIGA LÖRDAG!
Idag börjar en hel veckas ledighet! Hurra för oss ...

Vi kommer att åka ut till stugan och bara njuta av att vara tillsammans, friskna till, laga god mat, elda i kaminerna och somna tidigt om kvällarna framför tv:n. Dessutom ska vi försöka fixa lite där ute. Jag ska t ex måla toaletten i en ljusrosa färg (ska inhandlas idag), sätta upp nya toalettskåpet i snidat vitt trä från Indiska och sätta upp massor av ramar med roliga bilder i. Så blir kanske det rummet klart att bockas av från listan. Vi får väl se!

Nu är J & Nilsen i stora affären och storhandlar - massor som ska med ut i veckan. Jag ska betala räkningar (rooooligt, not!) och sedan ta med BosseBus ut i solen och handla på Nespresso. Kapsarna är slut i rutan, och så kanske det finns annat att titta på - om inte annat lite folk. Det är ju lönehelg!

Undrar om Döden i grytan öppnat än, tänkte jag ska försöka boka ett tidigt bord åt oss ikväll - måste ju göra lite roliga saker även om kidsen är med. Det måste väl funka! Tänk vad livet ser annorlunda ut idag mot för 4 år sedan då vi levde samboliv i London - mycket bar & restaurang häng ... och champagne! Mmmm, me like! Men dagens liv är en dröm - 2 vackra barn och en älskad make. Skulle inte kunna leva utan dem (med eller utan alla baskilusker :-) ♥

Suger på vad J tänkte på igår kväll över ett glas rött - HK!? Who knows? Tänka, tänka, tänka ... Sol, värme - långt borta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar