söndag 10 augusti 2008

Oj vad tomt det blev ...

... för nu har momo & mofa åkt hem till småland. TACK SNÄLLA NI FÖR ALL HJÄLP VI FÅTT! Och för att ni stod ut med gravidhormonerna :-)
Nils undrar när momo & mofa kommer tillbaka. Snart säger vi ...

Innan de åkte idag gick vi ut till reservatet och fiskade från bryggan, tyvärr hade vi bara två napp, that's it! Kan ha varit botten-napp - haha! Vi åt spagetti & köttfärssås och sedan åkte de. Vi har nu mycket fina väggar - pärlspont på hela väggarna i vardagsrummet - de är just nu wellpapp-färgade, men ska målas vita (grundfärg först, sedan vitt två ggr). I solrummet ska vi bara slipa spackel en gång och sedan kan vi tapetsera, ja, efter att vi förlimmat en gång. Men vi är ett steg åt rätt riktining och vilken underbar stuga vi får ...

Vi har hittat på så mycket roliga saker de senaste dagarna. Vi har varit och fiskat - Nils, jag och mormor. Vi har gått på promenader i reservatet och slängt saker i containern. En dag när vi gick hem från havet så sa Nils när han stannade till vid bonden Lars-Olofs hus och så stod han och funderade länge. Han tittade på hans jordkällare och sa sedan: "Mamma, huset har åkt ner!" Logiskt - för det är ju så det ser ut! Hahaha! Han är så kul!

Sedan har Karl-Oskar kommit fram igen - dvs den stora paddan. Han är gigantisk! Och han bor i våra rabatter på framsidan, han gräver ner sig i jorden och när man minst anar det så hoppar han fram. Ett tag bodde han i vår presenning - var var spännande varje gång han hoppade fram.

Igår var pappa Jakob, morfar och Nils nere på Jenny&Joes brygga och fiskade och NILS fick en abborre, liten MEN en abborre! Coolt! Jag & mamma passade på att åka in och handla lite vid torget. Skönt att komma ut en sväng.

Nu gick Jenny, Joe & Dylan just hem efter en kladdig god kladdkaka och lite snack. Just när de skulle gå så kom D-bilen. Dudududududu ... GLASS! Nu ikväll ska vi bara ta det JÄTTELUGNT och vila. Lite trötta och jag ser fram emot Tyst Vittne på tv. Mmmm - tvsoffan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar