onsdag 2 juli 2008

Besök hos Lotta Potta

Nu har vi varit på besök ute hos Lotta Potta för att hämta alla de fina saker som vi fått köpa av dem - eftersom de ska flytta till USA. Imorgon kommer flyttgubbarna och hela hemmet ska packas ner i en container ... Vilken grej va?

Nils fick så fina saker - en racerbil att åka på (som en bobbycar), en skrinda (som vi kan ha på landet - kusin Jenny kan få den som vi hittade i städhögen), en röd trehjuling som har en sådan där bra pinne där bak så man kan skjutsa på, en lekmatta och en röd liten fleecejacka från Po.P som Brandis kommer kunna ha. SUPER!

Nils hälsade på Enso - deras söta hund (på bilden) och det gick riktigt bra. Han sa t o m på vägen hem att Enso var en snäll hund. Mycket bra ... Han sa i o f också: "Mamma, Enso hade en lååååång tunga". Haha!

På väg hem stannade vi på "den STORA affären" för att handla maten inför helgen. Nils var en ängel - mamman tog till det mycket välkända knepet: MUTOR! Han lovade att sitta i kundvagnen - stilla - hela tiden om han fick en glass. Och det funkade! Han var så duktig och trots att glassen tog slut så satt han där och hjälpte mig att lägga saker i vagnen och sedan upp på bandet. "Nu ska vi hem och åka rally bilen mamma!" sa han när han självmant kröp upp i sin bilstol.

Pappa kom hem med thaimat så nu har vi ätit jordnötsspett & ris. Mums! Dags att börja sortera alla kartonger som ska in i våra skåp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar