måndag 14 juli 2008

Nu har mormor & morfar åkt hem ...

... och det är minsann lite tomt! Men Nilsen ser fram emot att få åka TÅGET ner till dem snart. Han pratade med mormor nu på morgonen och berättade att "vi ska snart åka tåget till dig - och buss och flyplan och taxi kanske. Men varför sover ni inte i vårt rum nu? Är ni hemma? Vaddå?".

Vi mös lite hemma på förmiddagen - jag pratade i telefon i en evighet med Anna, om lille Axel, innan vi gav oss ut för att cylla ner till STORA Åhlens. Ska fixa överkast och säng-kjol till Nilsens rum. Nu ska här 'boas'!

När båda sitter i sadeln (efter mycket tjatande och tjatande OCH tjatande) och äntligen fått hjälmar och bälte på så kom jag på att Jakob kanske glömt att flytta bilen - jajamensan! Så då var det bara att ta av allt igen, gå hem med allt och hämta bilnykel, släpa med Nils ut till bilen och leta parkering. SÅKLART ville Nilsen INTE sitta i sin bilbarnstol, så efter stortjut på trottoaren gick en trött mamma med på att han fick sitta i framsätet med mig. Turligt nog fanns den en stooor lucka på vår gata! Samma procedur - hem, på med hjälm, bälte, tjat, tjat och ÄNTLIGEN på väg ner på cyllen.

140 sängar - vad är det!!!??? Tydigen tillverkas varken sängkappor, lakan eller överkast till detta mått i Sverige. Till svar får jag: Jamen alla vill ju ha King Size nuförtiden!" Daaaooooh! Så ingenlycka för min del. Desto större lycka för Nilsen som hittade en barnsynt, som han lyckades tjata till sig. Trött mamma idag! Men den var OK för den var med riktiga tangenter så vi kan faktiskt spela en melodi. De andra 'låtsas' pianon vi har åker ut till stugan NU!


Han var en ängel och när det är vi två så är han den underbaraste barn man kan ha med sig ut - han gick med mig i handen och lyssnade hela tiden, ja nästan i alla fall. BÄSTA PRUTTUNGE!

Lunch på Ciao-Ciao - trevlig presonal - NOT!!! Men god lasagne.
Nu vilar vi ... Då är han ännu sötare ...

I eftermiddag ska vi och hälsa på PrinsenAxel - Anna & Gabbes nytillskott - och leka med Alva. Det blir skoj. Ännu mer skoj blir det att pappa kommer hem ikväll. Nilsen längtar! Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar